fbpx

Som alle ukrainere startede krigen for mig i 2014, da russere og russisk-støttede terrorister besatte Krim og dele af Lugansk og Donetsk-regionen. Siden da blev denne krig mit hjertes smerte – men også lidenskaben. Ordsprogene 24:11 siger: "Red dem, der føres til døden, og dem, der vakler til retterstedet, skån dem dog!" Krigen skåner ingen, hverken ældre eller små børn. Jeg vil altid huske de første uger af denne krig, hvor tusinder og atter tusinder af mennesker skulle evakueres, fordi russiske tropper målrettet ødelagde vores byer og landsbyer og de civile, der boede der, og vi gjorde vores bedste for at hjælpe så mange mennesker som muligt.

Volodymir er præst i en af vores samarbejdkirker i Karpylivka, der ligger i det vestlige Ukraine. Volodymir elsker Gud, mennesker og sit land, og siden krigen startede, har han arbejdet utrætteligt for at redde mennesker, der er fanget i konfliktzoner, brødføde dem, der er i nød og hjælpe med at rykke mødre og børn i sikkerhed. Han har også mobiliseret lokale frivillige til aktion, da missiler regnede ned over hele Ukraine, og nogle var ude af stand til at flygte ud af landet på grund af manglende midler.

Især i denne tid skal hver kristens tro bakkes op af gode gerninger. Vi er vidne til et enormt behov for sådanne gerninger – og et stort behov for, at Guds lys bliver udgydt over mennesker: over de familier, der mister deres kære, over mennesker, der ikke længere har et sted at bo, over de mennesker, der er blevet såret og invalideret af krigen, over dem, der lider efter de traumatiske oplevelser, de har udholdt ... listen er lang. Det er en stor udfordring, men også en god mulighed for alle os, der er i stand til at hjælpe. Det er overflødigt at sige, at bønnestøtte er afgørende. Bønner vil styrke vores hænder og gøre os i stand til at arbejde. Jeg er meget taknemmelig for alle vores venner fra omverdenen, som løbende støtter os. Din hjælp har haft en utrolig indflydelse på vores situation. Må Gud velsigne dig rigt!
 

Hjælp os med at få hjælpen frem til ukrainere

Mobilepay 575255  Mrk. "Ukraine"
Skattefradrag? Angiv dit cpr-nr og adresse.

Læs mere her

Ønsker du at modtage gode historier og holde dig opdateret på vores arbejde? Tilmeld dig vores nyhedsmail.

MobilePay  575255

Tilføj adresse og CPR nummer for skattefradrag

Bank  9570  13428255

Tilføj CPR nummer for skattefradrag

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik