fbpx

Det handler om mennesker

Vores hjertesag er at omfavne, styrke og udruste mennesker i Østeuropa, som Jesus har bedt os om at gøre. Det handler om give varmt tøj og afholde børneaktiviteter. Det handler om at servere måltider og uddele bibler. Det handler om uddannelse og madpakker. Men vigtigst af alt: Det handler om mennesker! Det handler om at give omsorg, møde mennesker med værdighed og gå sammen med dem på vej mod at klare sig selv.

 

Hvor vi arbejder

Mission Uden Grænser arbejder blandt børn og familier i seks af Europas fattigste lande: Albanien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Moldova, Rumænien og Ukraine. Al vores arbejde udføres gennem lokale kirker og medarbejdere.


Vores formål

Vores formål er at give Guds ord og omsorg til fattige mennesker i Østeuropa, og på den måde hjælpe dem med skabe sig et trygt og værdigt liv; åndelig, emotionelt og materielt. I vores giverlande er formålet at informere om behovene i Østeuropa og inspirere til engagement for mission og fællesskab med Gud.

Historisk baggrund

Mission Uden Grænser tilhører den internationale organisation Mission Without Borders, som blev stiftet i 1960. Det var som reaktion på de materielle og åndelige behov hos mennesker, der lever i fattigdom eller lider forfølgelse i det kommunistiske Europa. Vores arbejde begyndte, da den kolde krig var på sit mest intense stadie.

I dag er Mission Uden Grænser en international kristen organisation, som er dedikeret til at tjene de fysiske, følelsesmæssige og åndelige behov hos dem, der er påvirket af fattigdom eller forfølgelse. Vi startede op i Danmark i 2017 i samarbejde Betania Kirkecenters Ydremission.

Mission Uden Grænser beskæftiger lokalt ansatte, som gør det muligt at identificere og løse de vigtigste lokale behov. Ved at arbejde på den måde støtter vi den lokale økonomi og - trods alt, er det de lokale folk, der kender deres egne behov og kultur bedst.

Gennem vores medarbejdere i hver af vores feltlande, hjælper vi tusindvis af forladte børn, enlige mødre og ældre ramt af fattigdom i Østeuropa. Mission Without Borders driver indsamlingsarbejde i 12 lande: Australien, Belgien, Canada, Holland, New Zealand, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz , Sydafrika, Tyskland og USA.

Ønsker du at modtage gode historier og holde dig opdateret på vores arbejde?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Please enter valid name

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

 

Vi har hjulpet udsatte i Østeuropa siden 1960
181 familier blev selvforsynende sidste år, takket være vores faddere
Vi samarbejder med 178 lokale kirker i vores 6 feltlande
Mere end 8.000 personer deltager i bibelkursus
Flere end 178.000 måltider serveres i vores suppekøkkener om året
Flere end 9500 børn får hjælp igennem fadderskaber
Flere end 7.000 skoletasker med skoleudstyr uddeles årligt
Mere end 3.300 personer modtager årligt varmt tøj og brændsel
Flere end 2.000 familier bliver årligt hjulpet gennem vores fadderprogram

DET DANSKE TEAM

Benjamin Harbo

National leder
bharbo@missionudengraenser.dk
Tlf. 61 71 51 31

Katarina Conrad

Kommunikationsmedarbejder
kconrad@missionudengraenser.dk
Tlf. 65 74 61 61

Stig Hagen

Fundraising Manager
shagen@missionudengraenser.dk
Tlf. 22 20 01 49


 

 

 

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik