fbpx

Vores hjertesag: Omfavne, styrke og udruste mennesker i Østeuropa, som Jesus har bedt os om at gøre. Det handler om give varmt tøj og afholde børneaktiviteter. Det handler om at servere måltider og uddele bibler. Det handler om uddannelse og madpakker. Men vigtigst af alt: Det handler om mennesker! Det handler om at give omsorg, møde mennesker med værdighed og gå sammen med dem på vej mod at klare sig selv.

Mission Uden Grænser arbejder blandt børn og familier i seks af Europas fattigste lande: Albanien, Bosnien/ Hercegovina, Bulgarien, Moldova, Rumænien og Ukraine. Al vores arbejde udføres gennem lokale medarbejdere, menigheder og missionsentre. Vi hjælper mennesker uafhængig af religiøs, politisk og etnisk tilhørssted. Vi arbejder langsigtet og følger mennesker over tid. Vi anerkender de evner og ressourcer, som Gud har lagt ned i ethvert menneske. Derfor arbejder vi for at styrke og udruste dem, så de bliver sat i stand til at forsørge sig selv og leve et værdigt liv.

Formål: Mission Uden Grænsers formål er at give Guds ord og omsorg til fattige mennesker i Østeuropa, og på den måde hjælpe dem med skabe sig et trygt og værdigt liv; åndelig, emotionelt og materielt. I vores giverlande er formålet at informere om behovene i Østeuropa og inspirere til engagement for mission og fællesskab med Gud.

Værdier: Ved at involvere dem som modtager hjælp, anerkender vi deres individuelle værdighed og sigter mod, at de skal blive i stand til at klare sig selv. Vi hjælper mennesker uanset religiøs eller etnisk baggrund. Vi er forpligtet til at bevare den absolut højeste standard, hvad angår finansiel integritet og pålidelighed.

Lidt tal: (fra 2015)

  • 10254 børn og 1994 familier får fast hjælp gennem fadderskab
  • 2532 fik medicinsk hjælp
  • 8156 fik varmt tøj og brændsel
  • 4152 børn på sommerlejr
  • 569 samarbejdsmenigheder
  • 10559 familier fik hjælp til akutte behov
  • 32189 bibler uddelt og 15787 personer deltog på langdistance bibelkursus
  • 29124 familier fik mad i julehjælpspakker
  • 19309 børn deltog på børnemøder med dukketeaterforestilling

 

Vores organisation: Mission uden Grænser tilhører den internationale organisation Mission Without Borders, som blev stiftet i 1960. Det var som reaktion på de materielle og åndelige behov hos mennesker, der lever i fattigdom eller lider forfølgelse i det kommunistiske Europa. Vores arbejde begyndte, da den kolde krig var på sit mest intense stadie. I Østeuropa havde et stift politisk system krævet streng loyalitet, og dem, der vovede at være uenig, blev fængslet og flere blev dræbt. Bogstaveligt talt millioner af kristne blev forfulgt for deres tro. Mange betalte med deres liv og gør fortsat i forskellige dele af verden.

I dag er Mission Uden Grænser en international kristen organisation, som er dedikeret til at tjene de fysiske, følelsesmæssige og åndelige behov hos dem, der er påvirket af fattigdom eller forfølgelse. Vi startede op i Danmark i 2017 i samarbejde Betania Kirkecenters Ydremission.

Mission Uden Grænser beskæftiger lokalt ansatte, som gør det muligt at identificere og løse de vigtigste lokale behov. Ved at arbejde på den måde støtter vi den lokale økonomi og - trods alt, er det de lokale folk, der kender deres egne behov og kultur bedst.

Gennem vores medarbejdere i hver af vores feltlande, assisterer vi tusindvis af forladte børn, enlige mødre og ældre ramt af fattigdom i Østeuropa. Mission Without Borders driver indsamlingsarbejde i 12 lande: Australien, Belgien, Canada, Holland, New Zealand, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz , Sydafrika, Tyskland og USA.

Ønsker du at modtage gode historier og holde dig opdateret på vores arbejde?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Please enter valid name

Invalid Input

Invalid Input

 

Hvordan bruger vi indsamlede midler

Formål (84%)
84%
Administration (3%)
3%
Indsamling (13%)
13%
 
 

Ønsker du at modtage gode historier og holde dig opdateret på vores arbejde?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Please enter valid name

Invalid Input

Invalid Input

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik